Pentru vizualizarea in conditii optime a forumului ortodox, proOrtodoxia, va recomandam Google Chrome care poate fi descarcat de aici.
Ultimele subiecte
» Pelerinaje la Sfantul Munte Athos
Sam Aug 08, 2015 11:05 am Scris de daseky30

» Clasificarea religiilor
Dum Apr 05, 2015 7:32 pm Scris de clairvaux

» Intrebare pentru cei din linia intai
Dum Apr 05, 2015 7:28 pm Scris de clairvaux

»  Treptele rugaciunii, vizitarea raiului din viata aceasta
Dum Apr 05, 2015 7:21 pm Scris de clairvaux

» De ce nu ne putem ruga împreuna cu catolicii
Dum Apr 05, 2015 6:45 pm Scris de clairvaux

» ECUMENISMUL:origini, esenta, deziderate
Dum Apr 05, 2015 6:40 pm Scris de clairvaux

» În Duminica Ortodoxiei s-a lansat un nou site
Mar Mar 03, 2015 9:34 am Scris de Crez

» Icoane Ortodoxe
Mier Mai 14, 2014 3:41 pm Scris de Mihai Gabriel

» Magazin online Handmade TRADITII
Mier Mai 14, 2014 3:39 pm Scris de Mihai Gabriel

Calendar Crestin-Ortodox
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 


Statistici
Avem 209 membri inregistrati
Cel mai nou utilizator inregistrat este: daseky30

Membrii nostri au postat un numar de 634 mesaje în 360 subiecte

Acum este: Joi Apr 26, 2018 1:35 pm

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.


Folosirea acestui forum, aparținând �proOrtodoxia (disponibil la adresa http://proOrtodoxia.wikiforum.ro) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administratorul", fără notificarea prealabilă a persoanelor care le utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.În cazul în care nu sunt de acord cu condițiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea forumului.
DESCRIEREA SERVICIILOR
proOrtodoxia oferă Utilizatorilor prin intermediul acestui forum, o serie de mijloace de comunicare, informații și știri referitoare la lumea inconjuratoare privita din perspectiva crestina.
Administrația �proOrtodoxia nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele wikiforum.ro din orice motive. De asemenea, �proOrtodoxia nu își asuma nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorita întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe site. Ca Utilizator, dvs. veți folosi informațiile furnizate de proOrtodoxia.wikiforum.ro pe propria dvs. răspundere, iar în cazul unei daune generată de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate de către proOrtodoxia.wikiforum.ro, dvs. acceptați ca Administratorul site-ului proOrtodoxia.wikiforum.ro va fi absolvit de orice răspundere.
REGULI GENERALE
Administratorul site-ului declară următoarele: * va depune toate diligențele rezonabile pentru realizarea scopului forumului, dar nu își asuma nici o responsabilitate în privința conținutului mesajelor/informațiilor transmise de Utilizatori; * va depune toate eforturile (tehnic sau de altă natură) pentru funcționarea în bune condiții a forumului; cu toate acestea, vor putea exista întreruperi în funcționare, sau imposibilități de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive; * este interzisă prin intermediul forumului încălcarea dreptului de autor aparținând terților; * mesajele/informațiile transmise de Utilizatori pot fi transferate în orice mod în alte forumuri/discuții prin hotărârea administratorului, dacă acesta apreciază că se potrivesc mai bine temei de destinație; * pe măsura apariției unor situații noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condițiile și termenii de utilizare.
OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru crearea unui cont pe forum. În cazul în care Administratorul proOrtodoxia.wikiforum.ro are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.Utilizatorului îi este interzis să transmită/publice prin intermediul site-ului proOrtodoxia.wikiforum.ro mesaje sau informații al căror conținut: * este obscen, grosolan, aduce atingere sau este în masură să aducă atingere anumitor persoane, interese sau relații sociale, dar nu numai; * conține informații cu caracter politic; * nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului forumului;*sunt interzise vorbele jignitoare la adresa Ortodoxiei; *sunt interzise discutiile ateisto-vulgare la adresa credintei Ortodoxe
În cazurile în care Administratorul apreciază că un Utilizator nu respectă condițiile și termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere în orice mod scopului forumului, Administratorul poate restricționa accesul Utilizatorului la forum.Restricționarea poate însemna: * ștergerea mesajelor al căror conținut nu respectă termenii și condițiile forumului; * suspendarea temporară sau permanentă a contului și a tuturor informațiilor pe care le conține; * ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la serviciile proOrtodoxia.wikiforum.roRestricționarea accesului Utilizatorului poate să fie sau nu precedată de avertismente, în funcție de aprecierea exclusivă a Administratorului.De asemenea, Utilizatorul își asumă întreaga răspundere de orice natură pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile proOrtodoxia.wikiforum.ro. Administrația proOrtodoxia.wikiforum.ro nu are nici o responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.
ACORD DE CONFIDENȚIALITATE
În cazul serviciului de mesaje private de pe acest forum, proOrtodoxia.wikiforum.ro înțelege să respecte faptul că mesageria privată este un proces privat între Utilizator și destinatarul mesajelor. Administrația proOrtodoxia.wikiforum.ro va respecta caracterul privat al mesajelor personale ale utilizatorului, și nu le va edita, modifica sau intercepta sub nici o formă. La cererea expresă a unor autorități ale Statului Roman (ce au competență în acest domeniu), proOrtodoxia.wikiforum.ro își rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deține cu privire la un anumit Utilizator precum și la activitățile pe care acesta le-a desfășurat prin intermediului site-ului.
DATELE UTILIZATORULUI DE PE FORUM ȘI ASPECTE LEGATE DE SECURITATEA ACESTOR DATE
Dupa completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate. De asemenea, Utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Administratorul proOrtodoxia.wikiforum.ro nu își asumă nici o responsabilitate față de eventualele consecințe apărute în cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive.
LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Administrația proOrtodoxia.wikiforum.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
RĂSPUNDEREA UTILIZATORILOR
Întreaga răspundere de orice natură pentru informațiile care sunt publicate/transmise pe Internet de către Utilizator în contul sau de pe acest forum, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, aparține în exclusivitate Utilizatorilor.
INCHEIEREA ACORDULUI
Administrația proOrtodoxia.wikiforum.ro își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. De asemenea, proOrtodoxia.wikiforum.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice Utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. În cazuri excepționale, proOrtodoxia.wikiforum.ro își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.